Boka rum

När vill du bos hos oss?

Boka rum

FAQ

Var ligger närmaste hållplats till flygbussarna?
Arlanda Airport: Närmaste hållplats till/från Arlanda är Norra Stationsgatan, den ligger endast 10 minuters promenad ifrån hotellet. Från Stockholm till Arlanda avgår det bussar var 10-15:e minut mellan 03:45 – 22:00.

Skavsta Airport: Flygbussen till Skavsta avgår till/från Cityterminalen. Stockholm till Skavsta avgår det en buss minst 1 gång i timmen mellan 03:30 – 15:00.

Bromma Airport: Flyggbussen till Bromma Airport avgår från Cityterminalen den med. Från Stockholm till Bromma går den på vardagar mellan 05:40 – 20:00 var 20:e – 30:e minut.

För mer information, besök www.flygbussarna.se
Hur tar man sig från Centralen till hotellet?
De finns 3 olika alternativ; buss, tunnelbana eller taxi.

Buss: Tag buss 59 från Sergels torg mot Karolinska sjukhuset och kliv av på Frejgatan, hotellet ligger sedan 1 min från busshållplatsen.

Tunnelbana: Du ska åka med tunnelbanans gröna linje 17, 18 eller 19 mot Hässelby Strand till Rådmansgatan och därefter tar det 5-10 minuter att promenera till hotellet.

Taxi: Du ber chauffören att köra dig till Sveavägen 142. Pris och tid för din resa beror på vilken tid och dag du ska åka, men brukar hamna någonstans mellan 120-170 kronor
Vilka taxibolag kan man lita på?
Det finns ett par taxibolag att förlita sig på, de största är Taxi Kurir, Taxi Stockholm, Taxi 020, Metro Taxi samt Airport Cab.
Hur tar man sig till Friends Arena?
Ta buss 515 från busshållplatsen nedanför hotellet mot Sundbyberg C och stig av vid Solna Station. Därifrån är det en promenad på cirka 10 minuter till Friends Arena. Bussresan tar ca 12 minuter.
Kan man boka taxi i receptionen?
Ja, vi kan ringa en taxi till Er på en gång, eller förbeställa en till en specifik tid.
Hur länge är receptionen öppen?
Receptionen är öppen och bemannad dygnet runt.
Ingår det handdukar och lakan?
Ja, handdukar och lakan ingår i priset. Byte av dessa sker var 3:e dag eller vid avresa.
Kan man betala med Euro?
Ja det är möjligt, men till en sämre växlingskurs än hos växlingskontoren. Vi rekommenderar därför alla våra gäster att antingen växla till SEK innan ankomst till hotellet, eller att betala med kreditkort.
Hur tidigt kan man checka in?
Det kan finnas möjlighet att checka in tidigare än 15.00 om det finns lediga rum klara. Detta är dock inte något vi kan garantera då det inte är möjligt att säga i förväg om lediga rum kommer finnas tillgängliga.

Kan man checka in senare än klockan 15.00?
Vår reception är öppen dygnet runt, så det går att bra att checka in sent på kvällen.
Finns det kök att låna?
Det finns en mikrovågsugn i receptionen där personalen kan värma mat åt gästerna.Vi har även ett kylskåp där man kan förvara sin mat och dryck.
När måste man checka ut?
Utcheckning sker senast klockan 12.00. Det finns möjlighet att stanna längre till en kostnad av 50:-/timme, tala med receptionen om detta är möjligt vid Er avresedag.
Vad kostar en taxi från Stockholm till Arlanda?
De billigaste alternativen är Airport Cab från 390:- eller Metro Taxi från 420:-
Finns det trådlöst internet?
Ja, gratis. Hämta bara en internetkod i receptionen. För Er som inte har med Er egen dator så finns det en gästdator i lobbyn.
Serveras det någon frukost på hotellet?
Ja, frukosten ingår i priset. Önskar man som köpa frukost som icke boende, kan man göra detta i receptionen för 55:-
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse